Kúpiť rotopéd – e-shop

Sprievodca výberom
rotopédov


Rotopéd  >  Recumbent inCondi - moderný trenažér nielen pre seniorov

Recumbent inCondi - moderný trenažér nielen pre seniorov

Súčasní seniori sú všestranne aktívni a doma bežne využívajú moderné trenažéry na udržiavanie kondície. Napríklad recumbent - taký pohodlnejší rotopéd, ktorý má sedlo s opierkou a madlami.

Recumbent skvele precvičí dolnú časť tela. A ešte viac toho poskytujú trenažéry inCondi, ktoré využívajú moderné technológie a k tomu sú dizajnovo vydarené. Vďaka prepojeniu s tabletom alebo mobilným telefónom a aplikáciám pre systémy Android a iOS sa pri tréningu prenesiete do atraktívnych svetových destinácií a získate tak nové zážitky.

Ste teda doma a pritom prechádzate napríklas Alpy. Pri jazde na trenažéri inCondi sledujete na obrazovke reálnu krajinu alebo ulice miest. Displej počítača zobrazuje aj čas, rýchlosť, vzdialenosť, pulz, počet spálených kalórií a rad ďalších údajov.

Snímače tepovej frekvencie v rukovätiach na sedadle trenažéra umožňujú prispôsobenie tréningu aktuálnemu zdravotnému stavu užívateľa. K dispozícii je aj Body Fat program na meranie množstva telesného tuku. Trenažér je tiež vybavený transportnými kolieskami pre ľahký presun.

Tip na darček pre rodičov a starých rodičov

Ak sa zamýšľate nad darčekom pre seniorov vo vašom okolí, tak týmto určite zabodujete a navyše upevníte ich zdravie. Používatelia v recenziách potvrdzujú, že zatiaľ čo niekdajšie rotopédy boli mnohokrát vešiakmi na šaty, na recumbentoch inCondi sa skutočne jazdí!

Zhrnutie - 5 hlavných predností trenažérov inCondi

1. Tichý chod

Trenažéry sú vybavené špeciálnymi rozperami, ktoré znižujú hluk pri tréningu. Tiež odhlučnený motor nevydáva takmer žiadny zvuk. Vďaka tomu sú trenažéry inCondi maximálne tiché a môžu byť aj v panelákových bytoch.

2. Rad programov pre pestrejší tréning

K dispozícii sú rôzne profily trate aj špeciálne programy, napr. funkcia FAT meracia obsah tuku v tele, prípadne HRC program, ktorý prispôsobuje záťaž optimálnej tepovej frekvencii. Nechýbajú ani užívateľské programy.

3. Prepojenie s tabletom

Aplikácia iRunning+ umožňuje nastavovať programy, ukladať namerané hodnoty, zdieľať ich na sociálnych sieťach či kontrolovať aktuálne informácie pri behu (srdcový tep, rýchlosť, vzdialenosť ...).

4. Virtuálny tréning kdekoľvek na svete

Cvičenie na trenažéri inCondi je zábavné a rýchlo ubieha vďaka možnosti voľby atraktívneho terénu. Máte chuť na Tatry, Viedeň, New York? Vyberte si, kam dnes pôjdete! Zábery sú tak realistické, že sa do prostredia ihneď vžijete.

5. Funkcie naviac pre vaše pohodlie

Využite na tomto trenažéri 21. storočia dotykový panel ovládania, vetráčik alebo reproduktory na prehrávanie hudby pomocou telefónu či MP3. Tešte sa aj z predĺženej záruky 5 rokov pre všetky inCondi trenažéry.

Zdieľajte článok



Odporúčame rotopedy






Ďalšie novinky

Ako často cvičiť na rotopéde?

Organizmus nie je dobre preťažovať a každodenný tréning sa môže vrátiť aj v podobe zdravotných problémov. Navyše je potrebné druhy športovania kombinovať.

Rotopédy s počítačom riadenou záťažou

Medzi najkvalitnejšie rotopédy patria tie s počítačom riadenou záťažou. V spojení s hrudným pásom a využitím rôznych HRC programov riadi váš tréning ako profesionálny tréner.

Moderné rotopédy v recenziách užívateľov

Hovoríte si, že by to chcelo zmodernizovať domácu posilňovňu, prípadne ju ešte len vybavujete? Rotopéd je základ. Pri jeho výbere vám môžu pomôcť skúsenosti užívateľov.

všetky novinky